Selecteer een pagina
sneller en veiliger declaraties verwerken

VECOZO

Dagelijks worden door VeCoZo honderden declaraties voor zorgverleners in Nederland verwerkt.

Dagelijks worden door VeCoZo honderden declaraties voor zorgverleners in Nederland verwerkt.

VeCoZo zorgt met de oplossing die geboden wordt voor een enorme lastenverlichting voor zorgverleners, zorginstellingen en gemeenten.

Het portaal dat VeCoZo gebruikt voor de intake van gegevens is gerealiseerd in TriplEforms.

Enorme lastenverlichting gerealiseerd

Met de uitgebreide prefill opties, de hoge veiligheid en de uitgebreide mogelijkheden was TriplEforms de logische gebruikersvriendelijke formulierenoplossing voor VeCoZo.

De diensten van VeCoZo lopen uiteen van controle op verzekeringsgegevens tot een elektronisch declaratieportaal. Voor het laatstgenoemde én het machtigingenportaal werd er gezocht naar een gebruiksvriendelijke oplossing om zorgverleners hun informatie aan te laten leveren.

Specificaties en een correcte toepassing van wet en regelgeving zijn van groot belang voor een optimale uitvoering van het proces, waarin veiligheid van gegevens ook een belangrijk argument was.

Met TriplEforms kan VeCoZo makkelijk, veilig én gebruiksvriendelijk informatie leveren aan zorgverleners.

Zelfstandig oplossen

In het EDP (elektronisch declaratieportaal), waar zorginstellingen hun declaraties kunnen indienen, is TriplEforms ingebed. De complexiteit van de verwerking van declaraties is geen obstakel voor het correct af handelen richting zorgverzekeraars.

Door automatisch de juiste controles en toetsen uit te voeren kan een juiste toekenning gegarandeerd worden.
Naast het EDP is er ook een portaal voor machtigingen. Hiermee is het mogelijk om, wanneer dat nodig is voor sommige behandelingen, vooraf akkoord te krijgen van de zorgverzekeraar.

Kodision biedt met TriplEforms zeer rijke functionaliteit, die bij VeCoZo volledig tot recht komt. Complexe formulieren die je makkelijk snel kunt ontwikkelen: de belofte van TriplEforms wordt bij VeCoZo dagelijks bewezen.

Na een korte periode waarin consultants van Kodision formulieren hebben ontwikkeld in opdracht van en samen met VeCoZo, heeft VeCoZo inmiddels de ontwikkeling van formulieren zelf in handen genomen.

Geheel zelfstandig maken en beheren zij al jaren hun eigen formulieren.